Skriva

Ta med en engångsvape på skrivarresan

Ska du iväg på en skrivarresa och funderar på att samtidigt dra ned på ditt tobaksintag? Då skulle en vape kunna vara något för dig. Idag finns engångsvapes som är smidiga att ta med och dessutom helt tobaksfria.

Ett bra sätt att fasa ut cigaretter

De flesta vet att det inte är speciellt bra att nyttja nikotin, men många som skriver gillar ändå att ha en cigarett i handen under skrivprocessen. Är du en av dem? Då skulle en engångs vape kunna vara ett alternativ för dig. En sådan innehåller förvisso nikotin, men däremot ingen tobak. Det gör att varken du själv eller omgivningen behöver lida av tobaksrök. De finns dessutom i massor av spännande smaker. Vad sägs till exempel om äpple eller körsbär? Visst känns det lite fräschare än unken tobaksrök?

Tjäna pengar på att vejpa

Håller du just nu på att skriva en roman eller någon annan spännande historia? Då kanske du funderar på att ge ut den själv. Genom att minska ditt cigarettintag och istället vejpa kan du spara en hel del pengar som du sedan kan bekosta din självutgivning med. Det är väl en god motivation om något.

Vad är en vape?

Nu har vi talat en hel del om att vejpa, men du kanske fortfarande ställer dig frågande till vad en vape egentligen är. Kort kan man säga att det är en elektronisk liten manick som fylls med väska som förångas och som du sedan röker. Vapes brukar också ibland kallas e-cigaretter. Du kanske funderar över hur du kan spara pengar genom att röka med hjälp av en engångsvape. Då är det bra att veta att de olika modellerna räcker till mellan 600 och 800 bloss. alltså långt många fler bloss än vad du får ut av en cigarett.